Tarieven 2024

Het tarief voor de dag- en peuteropvang is bij De Kindjes €10,30 per uur. In dit tarief is geen rekening gehouden met de kinderopvangtoeslag die je van de Belastingdienst krijgt. Daardoor is het bedrag dat je uiteindelijk betaald lager.

– Het uurtarief is incl. eten en drinken, fruit, verantwoorde tussendoortjes en luiers.
– Het uurtarief is excl. flesvoeding.

Recht op kinderopvangtoeslag?
Wat je uiteindelijk netto betaalt voor kinderopvang hangt af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je ontvangt. Wil je weten of je kinderopvangtoeslag kunt krijgen? En zo ja, hoeveel? Maak dan een proefberekening met de rekentool van de Belastingdienst.

Peuterwerk
Op onze locatie De Molen hebben wij een peutergroep. Hier hebben wij ook een aantal peuterwerk plaatsen beschikbaar. Je hebt recht op peuterwerk als je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag (bijvoorbeeld omdat jij of je partner niet werkt). Je peuter heeft dan recht op twee dagdelen per week opvang, 40 weken per jaar. Je kindje kan dan twee keer per week komen spelen, een ochtend van 8:30-12:30 en een middag van 12:30-16:30.

Je betaald hiervoor een eigen ouderbijdrage. Die wordt berekend aan de hand van jullie gezamenlijk inkomen. De gemeente vergoedt de rest van de kosten met een subsidie.

Voor deze subsidieregeling zijn de beschikbare plaatsen beperkt.

Heb je vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.