ELKE DAG EEN
BELEVENIS RIJKER.

De Kindjes is een kleinschalige kinderopvang. Twee locaties met elk 1 groep. Op de groep staan vaste leidsters. Zo kennen we elk kind waardoor er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat en rekening gehouden kan worden met de gevoelens van ieder kind.

Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en willen de wereld om zich heen ontdekken. Ze leren spelend en actief in samenspel met hun omgeving. Ieder kind doet dat op zijn eigen unieke manier en tempo. Wij begeleiden de kinderen hierin door een uitdagende omgeving te bieden, als voorbeeld te fungeren en kinderen hun eigen mogelijkheden te laten ontdekken. Er is veel ontdek- en speelmateriaal te vinden op onze groepen en in onze tuinen. Al die belevenissen helpen kinderen tot bloei komen: ze ontdekken meer over zichzelf, anderen en de wereld.

Het bewuste van onze visie uit zich in de gelijkwaardigheid waarin wij de kinderen ten alle tijden proberen positief te benaderen, er vanuit gaande dat wij zowel van de kinderen leren als zij van ons. Pure aandacht vanuit een open houding; ‘wie ben je, wat heb je nodig en hoe kan ik je hierbij helpen?’

Onze opvang bieden wij aan op unieke locaties

Kinderopvang De Kindjes biedt meerdere opvangvormen: de dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wil je meer lezen?

Dagopvang
(0-4 jaar)

Onze locatie in ’t Boveneind is uniek in de samenwerking met het verzorgingshuis.
Jong en oud, een ideaal duo.

Peuteropvang
(2-4 jaar)

Bij onze unieke locatie bij de molen bieden wij peuteropvang aan bij de molen. Ben jij wel eens in een echte molen geweest?

Ontmoet onze medewerkers.

Annelies (eigenaresse)
Annelies (eigenaresse)Pedagogisch medewerker & coach
Elisa
Elisa Pedagogisch medewerker
Ilona
Ilona Pedagogisch medewerker
Nikki
NikkiPedagogisch medewerker
Saskia
SaskiaPedagogisch medewerker
Esmay
EsmayPedagogisch medewerker
Lisanne
Lisanne Pedagogisch medewerker
Veerle
Veerle Pedagogisch medewerker

Kom jij bij ons spelen?