ELKE DAG EEN

BELEVENIS RIJKER

De Kindjes is een kleinschalige kinderopvang. Twee locaties met elk 1 groep. Op de groep staan vaste leidsters. Zo kennen we elk kind waardoor er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat en rekening gehouden kan worden met de gevoelens van ieder kind.

Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en willen de wereld om zich heen ontdekken. Ze leren spelend en actief in samenspel met hun omgeving. Ieder kind doet dat op zijn eigen unieke manier en tempo. Wij begeleiden de kinderen hierin door een uitdagende omgeving te bieden, als voorbeeld te fungeren en kinderen hun eigen mogelijkheden te laten ontdekken. Er is veel ontdek- en speelmateriaal te vinden op onze groepen en in onze tuinen. Al die belevenissen helpen kinderen tot bloei komen: ze ontdekken meer over zichzelf, anderen en de wereld.

Het bewuste van onze visie uit zich in de gelijkwaardigheid waarin wij de kinderen ten alle tijden proberen positief te benaderen, er vanuit gaande dat wij zowel van de kinderen leren als zij van ons. Pure aandacht vanuit een open houding; ‘wie ben je, wat heb je nodig en hoe kan ik je hierbij helpen?

peuteropvang

Onze opvang bieden wij aan op unieke locaties

Kinderopvang De Kindjes biedt meerdere opvangvormen: de dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wil je meer lezen?

Dagopvang
(0-4 jaar)

Bij onze locatie in ’t Boveneind werken we met een kleine, huiselijk ingerichte groep van maximaal 10 kindjes. Zo hebben we aandacht genoeg!

Peuteropvang
(2-4 jaar)

Bij onze locatie de molen bieden wij peuteropvang aan bij de molen. We hebben een grote, ruimtelijke groep waar peuters vol op ontdekking kunnen gaan!

Kom jij bij ons spelen?