ELKE DAG EEN
BELEVENIS RIJKER.

De Kindjes is een kleinschalige kinderopvang. Twee locaties met elk 1 groep. Op de groep staan vaste leidsters. Zo kennen we elk kind waardoor er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat en rekening gehouden kan worden met de gevoelens van ieder kind.

Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en willen de wereld om zich heen ontdekken. Ze leren spelend en actief in samenspel met hun omgeving. Ieder kind doet dat op zijn eigen unieke manier en tempo. Wij begeleiden de kinderen hierin door een uitdagende omgeving te bieden, als voorbeeld te fungeren en kinderen hun eigen mogelijkheden te laten ontdekken. Er is veel ontdek- en speelmateriaal te vinden op onze groepen en in onze tuinen. Al die belevenissen helpen kinderen tot bloei komen: ze ontdekken meer over zichzelf, anderen en de wereld.

Het bewuste van onze visie uit zich in de gelijkwaardigheid waarin wij de kinderen ten alle tijden proberen positief te benaderen, er vanuit gaande dat wij zowel van de kinderen leren als zij van ons. Pure aandacht vanuit een open houding; ‘wie ben je, wat heb je nodig en hoe kan ik je hierbij helpen?’

Onze opvang bieden wij aan op unieke locaties

Kinderopvang De Kindjes biedt meerdere opvangvormen: de dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wil je meer lezen?

Dagopvang
(0-4 jaar)

Onze locatie in ‘t Boveneind is uniek in de samenwerking met het verzorgingshuis.
Jong en oud, een ideaal duo.

Lees verder

Peuteropvang
(2-4 jaar)

Bij onze unieke locatie bij de molen bieden wij peuteropvang aan bij de molen. Ben jij wel eens in een echte molen geweest?

Lees verder

Ontmoet onze medewerkers.

Annelies Heikamp-Goossen (eigenaar)
Annelies Heikamp-Goossen (eigenaar)Pedagogisch medewerker & coach
Elisa van Leeuwen
Elisa van LeeuwenPedagogisch medewerker
Ilona Vrooland-van de Pol
Ilona Vrooland-van de PolPedagogisch medewerker
Joelle Goossen
Joelle GoossenPedagogisch medewerker
Saskia van Dijk
Saskia van DijkPedagogisch medewerker
Cinthia Dirkse
Cinthia DirksePedagogisch medewerker
Lisanne Schuurmans-Lissenberg
Lisanne Schuurmans-LissenbergPedagogisch medewerker
Veerle Versteeg-de Jong
Veerle Versteeg-de JongPedagogisch medewerker

Kom jij bij ons spelen?

Kind aanmelden!