Kinderopvang De Kindjes is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee unieke locaties. Twee locaties met elk één groep. Wij bieden opvang aan voor de allerkleinste (0-4 jaar). Op de groep staan vaste leidsters. Zo kennen we elk kind waardoor er gemakkelijk een vertrouwensband ontstaat en rekening gehouden kan worden met de gevoelens van ieder kind.

Nieuwsgierig geworden? Leuk!

Je bent meer dan welkom voor een vrijblijvende rondleiding op één van onze locaties.

Kleinschalig & Betrokken

Persoonlijke aandacht voor jouw kind

Er is veel individuele aandacht waardoor jullie kindje zich veilig en geborgen voelt.
Bovendien wordt zo de ontwikkeling optimaal gestimuleerd.

Huiselijke sfeer

Je écht thuis voelen

In onze warme sfeervolle ruimtes voel je, je écht thuis.

kinderopvang peuterwerk veenendaal kinderdagverblijf peuterwerk veenendaal kinderdagverblijf 

Heerlijk creatief!

Zingen, tekenen, knutselen of dansen
De thema’s waar me mee werken, sluiten echt aan op het kind. We maken deze namelijk zelf.
Hoe leuk is het om al die enthousiaste gezichtjes te zien! peuteropvang peuterwerk kinderdagverblijf

ELKE DAG EEN BELEVENIS RIJKER

Bij de kindjes creëren onze eigen pedagogisch medewerkers de thema’s, zo kunnen we inspelen op de behoefte van ieder kind, worden de thema’s met veel enthousiasme aangeboden en is er voor de pedagogisch medewerkers genoeg ruimte voor creatieve uitspattingen! Niets is te gek. We verbouwen de groep, we bestellen nieuwe materialen die de zintuigen prikkelen en bedenken creatieve activiteiten die helemaal aansluiten. Zo kunnen we steeds weer iets nieuws ontdekken!

Elke ochtend in de kring leren we iets over het thema, dit doen we door middel van cognitieve spelletjes, oefeningen of een mooi prentenboek. Alle ontwikkelgebieden worden behandeld. We doen beweegspelletjes op het gymparcours of we duiken de moestuin in en koken samen een heerlijke soep. Bij onze locatie De Molen zorgen we voor onze kippen en rapen de eitjes. Daarnaast genieten we natuurlijk ook van het vrije spel, binnen en buiten.

Gedurende het jaar zijn er ook leuke extra activiteiten die we organiseren. Denk aan een Sinterklaas feest én een zomerfeest. Maar we organiseren ook elk jaar voor de kinderen die 3 jaar zijn een pyjama feest. De juffen komen dan natuurlijk ook in hun pyjama en we maken er één groot feest van!

Onze opvang bieden wij aan op unieke locaties

Kinderopvang De Kindjes biedt meerdere opvangvormen: de dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Dagopvang
(0-4 jaar)

Bij onze locatie in ’t Boveneind werken we met een kleine, huiselijk ingerichte groep van maximaal 10 kindjes. Zo hebben we aandacht genoeg!

Peuteropvang
(2-4 jaar)

Bij onze locatie De Molen bieden wij peuteropvang aan. We hebben een grote, ruimtelijke groep waar peuters vol op ontdekking kunnen gaan!

Benieuwd geworden?

We ontmoeten je graag tijdens een rondleiding!